0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEGENEK: Nisam želeo da idem, ali to je fudbal, Zvezdi nije garantovana Liga šampiona!

Objavljeno: 23.01.19 u 14:50

Crvena zvezda i Miloš Degenek rastali su se posle šest meseci, a defanzivac je dokazao veliki kvalitet o čemu govore sva interesovanja za njega.

Ostavio je Miloš Degenek dubok trag u dresu Crvene zvezde, iako je u Beogradu proveo svega šest meseci. ‘Delije’ su ga zavolele i nisu baš sa lakoćom prihvatile vest da će pouzdani štoper potpisati za Al Hilala. Nažalost, u Srbiji klubovi žive od prodaje igrača, te je ponuda od 3,5 miliona evra za Crvenu zvezdu bila takva da ne može da se odbije.

Miloš Degenek je za ‘Sidnej Morning Herald’ govorio o odlasku iz Crvene zvezde uz reči da nije želeo da ode tako brzo.

– Postoji nekoliko stvari koje niko ne zna i koje niko neće saznati o tome zašto sam odlučio da odem. Klub je očigledno razmišljao drugačije, a navijači su bili vrlo uznemireni kada sam otišao. Želeli su da ostanem duže, ali fudbal je takav – rekao je Degenek za australijske medije.

Australijski reprezentativac je istakao da odluka nije bila laka, ali je morao da je donese.

– Nije to bila laka odluka, ali nekada morate da donosite i odluke koje nisu lake, a bazirane su na određenim stvarima. Klub je mogao da utiče, ali konačna odluka je bila na meni, imao sam svoju zamisao i mogao da biram da li ću ostati ili otići.

Novinara ‘Sidnej Morning Heralda’ je zanimao razlog zbog kog se Miloš Degenek odlučio da ode u Saudijsku Arabiju i napusti tim koji je igrao Ligu šampiona.

– Istina je, Zvezda je ove godine igrala Ligu šampiona prvi put posle 26 godina. Ko može da garantuje da će igrati i sledeće sezone – upitao je pouzdani štoper.

Za kraj poruka koja će ‘Delije’ dirnuti pravo u srce.

– Crvena zvezda je klub koji volim najviše na svetu i u koji ću se jednog dana sigurno vratiti – zaključio je Degenek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter