15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK: Zvezda pušta još jednog stranca da promeni klub!

Objavljeno: 22.01.19 u 11:07

Pokušava da se nađe angažman za narednih šest meseci i ekipa koja može da izdvoji za platu oko 350.000 evra.

Pojedini igrači koji nisu potvrdili kvalitete u Crvenoj zvezdi tokom prvog dela sezone kao što je Nikola Stojiljković, promenili su klub i napadač je otišao u Majorku, koja će finansirati njegov ugovor do kraja sezone.

Kako saznaje HotSport rukovodstvo šampiona sličan angažman pokušava da pronađe Džonatanu Kafuu do leta, nakon čega će krilni napadač ponovo zvanično biti igrač Bordoa. Brazilac se nije snašao u koncepciji trenera Vladana Milojevića iako je dosao da bude „zvezda“ kao u Ludogorecu, kada je rušio redom protivnike.

Nije lako naći ekipu koja će preuzeti da Kafuu isplati za narednih šest meseci oko 350.000 evra i već se pregovara sa dva kluba iz Saudijske Arabije i Emirata.

Zajednicki interes postoji i do kraja nedelje trebalo bi da se povuče konačan korak ili će Brazilac otići sa crveno-belima na drugi deo priprema u Antaliju.

Kafu je u Zvezdi upisao samo devet mečeva, na terenu ukupno proveo 495 minuta i uspeo da postigne dva gola.

0
0

15 Komentara

    • Pa u pravu su ljudi, nema napretka,Titulu nismo mogli da uzmemo, a sad samo Liga Evrope,posle 10 godina prezimeli u istoj posle 24 i LŠ posle 25 godina, preko koje uzesmo 25 miliona.U pravu su Uprava napoljeeee jbg loš pas

      0
      0
      Odgovori
  1. Milojevic je odlican trener, sta je on uradio za godinu i po dana u Zvezdi, nije uradio niko od 1992. do danas…Kafu je odlcan igrac, steta sto se nije uklopio, a i dosao je Marin, tako da decko nije imao srece.Da je Kafu los igrac ne bi ga Bordo kupio za cini mi se sedam miliona evra. U Zvedi uopste nije bio forsiran, igrao je samo 495 minuta za pet meseci, svako ko je igrao fudbal, zna da je na taj nacin jako tesko dokazati se…Od svih igraca koji su trenutno u timu, jedino je Boaci totalno van forme..Ali, zivi od stare slave i covek se uvek nada da ce jednom da proradi..

    0
    0
    Odgovori
  2. U kom elementu je to zvezda napredovala od kada je dosao milojevic? da li igra brze?da li je pas igra tacnija?da li zadnji red zna da iznese loptu?da li imamo kolektivni presing?….u cemu smo napredovali?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne verujem bas da su im cisti ugovori, kontam da su potpisani sigurni minuti odredjenim igracima tipa Kafu. A verujem i Causic. Degenek i Krsticic nisu otisli svojom voljom, nesto tu nije sve okej. Ali sve dok klub ide u ovom smeru, nista se ne moze zameriti nikome u upravi…

    0
    0
    Odgovori
  4. Cuj Pavkov ga spasao otkaza, a zbog cega pametnice? I gdje bi mi biLI jos prosle godine a gdje tek ove bez Milojevica? Ne radi on sam prelazni rok nego sa Mrkelom i Terzic, i sta ste se vi tu ko babe navrzli na Milojevica! Vi znate da je on jedini krivac, ne prepoznah vas funkcioneri, ae sad razgulite u rupu!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si verovatno trener sa PRO „A“ licencom i drveni advokat Milojevića, i ti pokušavas da odbranis ono šta je neodbranjivo! Ko je stavljao u tim ovu fudbalsku boraniju afričkog porekla, koji su svi odreda bili rezerve u prijašnjim klubovima?! Ko je taj ko je u njima video „kapitalce“?! Pa, Milojević naravno! Ali, mu je pamet došla iz d….. u glavu, pa pred meč protiv Liverpula u Beogradu, odjednom nikoga nije stavio od „kapitalaca“ u tim, osim niskog 50 kg teškog Bena, koji je u grupnoj fazi LŠ posle Stojkovića i Savića, bio najlošiji igrač Zvezde! Ben u LŠ nije napravio ni jedan kjedini potez vredan pomena! Bio je smešan na utakmicama protiv PSŽ, Liverpula i Napolija!

      0
      0
      Odgovori
  5. Milojević je najveći krivac za promociju ovih bezvrednih stranaca koji ojadiše blagajnu Zvezde a nisu ništa pružili za uzvrat! To što oni pružaju je obično trčkaranje bez nekog poteza, prodora ili driblinga! Tako može igrati svaki stariji omladinac Zvezde, isti bi efekat bio! Milojević je krivac jer nije uspeo da „pročita“ mogućnosti svakog stranca pojedinačno, a na kraju on je dao pristanak rukovodstvu da dovede ovu fudbalsku boraniju, kako ih neko naziva! Zato je Milojević bio široke ruke i davao prilike „kapitalcima“, sve u nadi da će opravdati njegovo poverenje, ali mala vajda od toga! Ljudi jednostavno ne znaju ništa! Ali, sa druge strane zbog te fudbalske boranije iz Afrike, šansu nisu dobijali Pavkov, Joveljić, Meleg, Jevtović i još neki

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate…
      Milojević je JEDINI krivac i trebali bi on da isplati Kafua do kraja pozajmice.
      Namerno nije dao Melegu, Jevtoviću i Miliću da igraju. Grdna muka ga naterala da stavi Pavkova, ali čovek ga je spasao otkaza realno i zaradio im 3,6 miliona eur.

      0
      0
      Odgovori
      • Tako je Matke brate! Koliko je samo šansi pružio Samarilu, koji je došao na pozajmicu iz Katara 106. lige po FIFA standardima. U tom Kataru, Samarilo je bio rezerva! Nije bio sposoban da uputi čak ni povratni pas svom golmanu, a ne šta drugo!. Kod izvođenja kornera od strane protivnika, Samarilo je bio potpuno dezorijentisan u svom šesnaestercu. Apsolutno uz ni jednog protivnika nije stajao! Zbog njega šansu nije dobio naš biser Eraković! Po ovim „kapitalcima“ sam video da Milojević nije neki stručnjak, jer ako on veruje u ono što vidi svaki navijač da ne valja, znači ne valja ni on kao trener! Kako je mogao dati pozitivno mišljenje za dolazak debeljuškastog, sporog, nervoznog kao leptir, Ebesilia, majstora za penale u SLS, Boaćija, inače standardnu rezervu u Kini, a o Kafuu je svaki komentar suvišan!

        0
        0
        Odgovori
  6. Kafu nije bitan u celoj ovoj priči, već su bitni oni koji su odlučili na neviđeno da dovode „kapitalce“ afričkog porekla, koji ne vrede ni pišljivog boba! Koliko su „kapitalci“ dobri konačno je i Milojević shvatio, pa na utakmici sa Liverpulom u Beogradu, nije nikoga uvrstio u tim osim Bena, koji je po ocenama engleske štampe bio najlošije ocenjeni igrač Zvezde na tom meču! A, sećamo se kako su „kapitalci“ bili predstavljani u medijima, od vođstva Zvezde, kao neko ko će praviti razliku na terenu na utakmicama u Evropi! Prvo bi trebalo one koji su zaslužni za dolazak ove fudbalske boranije, poslati negde na pozajmicu! Ali, njih niko ne bi hteo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter