1
Evropske lige

Defanzivac ruskog kluba mogao bi uskoro da promeni sredinu.

SRBIN NAPUŠTA ZENIT: Klubovi iz Kine, Katara i Arabije nude milione Banetu Ivanoviću!?

Objavljeno: 20.01.19 u 18:50

Defanzivac ruskog kluba mogao bi uskoro da promeni sredinu.

Doskorašnji kapiten Srbije i član Zenita mogao bi uskoro da napusti Rusiju i promeni klub.

Naime, Ivanovićev ugovor koji ima sa klubom iz Sankt Petersburga važi još pola godine, tako da je realno da on već sada razmišlja o nastavku karijere. Njegov klub ima stavku po kojoj ovaj ugovor može biti produžen na još jednu godinu, ali na adresu momka koji je afirmaciju stekao u OFK Beogradu već sada stižu ponude, da promeni sredinu.

Kako prenose ‘Novosti‘, a pozivajući se na pisanje medija iz Saudijske Arabije, Ivanovića već neko vreme prate određeni katarski klubovi, ali i iz Saudijske Arabije i Kine. Pored toga, navodi se i da su spremne neke veoma ozbiljne i unosne ponude, pa bi tako srpski interanacionalac trebalo da inkasira između šest i osam miliona evra neto prihoda po sezoni.

FOTO: STARSPORT

Ono što dodatno podgreva sumnju da će Ivanović napustiti Zenit, je i činjenica da on nije otišao na pripreme u Katar, a kao razlog navedeno je da su u pitanju privatne obaveze, pa se u narednom periodu očekuje rasplet čitave situacije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter