0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERIJA A: ‘Vučica’ se izvukla protiv ‘bikova’, Kolarov strelac (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.19 u 16:55

U prvom meču 20. kola Serije A, Roma je uz dosta muke pobedila Torino 3:2 (2:0) i vratila se u trku za Ligu šampiona sledeće sezone.

Štuca Roma u ‘Kalču’! Štucala je i danas, borila se za vazduh i izborila. Mada, nije sve izgledalo da će biti tako teško za ‘vučicu’.

‘Bikovi’ su prvi zapretili preko bivšeg ‘romaniste’ Falkea, ali je njegov pokušaj glavom završio preko gola. Trener Rome Di Frančesko morao je da menja već u 6. minutu kada je umesto talentovanog Turčina Undera u igru ušao El Šaravi, a to će se kasnije ipostaviti možda kao i odlučujući trenutak utakmice.

Roma je do prednosti stigla u 15. minutu kada je Kolarov odlično centrirao iz slobodnog udarca, a posle velike gužve sa zemlje Zaniolo pogodio za 1:0. ‘Vučica’ je do drugog gola stigla u 34. minutu kada je golman gostiju Sirigu skrivio penal. Siguran izvođač sa ‘bele tačke’ bio je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov – 2:0.

Do kraja prvog poluvremena Roma je mogla do još jednog gola kada je u 46. minutu Kolarov uposlio El Šaravija, ali se Italijan egipatskog porekla nije snašao. Samo 60 sekundi kasnije Falke je pogodio stativu.

Drugi deo igre otvorila je šansa za Džeka, ali je Sirigu iz tog duela izašao kao pobednik. U 51. minutu zapretio je Torino, ali je Ania bio neprecizan. Ipak, u istom minutu Torino je stigao do gola, šut Belotija sa ivice kaznenog prostora je izblokiran, lopta se odbila do Rinkona, a njegov šut je bio više nego precizan. Potpuni šok usledio je u 67. minutu kada je Ansaldi uspeo da donese izjednačenje Torinu – 2:2.

Roma je do pobede stigla u 73. minutu, Pelegrini je sjajno asistirao do El Šaravija, a ovaj je pogodio za 3:2. Do kraja utakmice videli smo po još jednu šansu sa obe strane, prvo je Džeko dobro šutirao, ali je Sirigu bio na mestu. Sa druge strane Beloti je u 84. minutu lepo šutirao, ali neprecizno.

SERIJA A, 20. KOLO:

Subota:

Roma – Torino 3:2 (2:0)
(Zaniolo 15, Kolarov 34. penal, El Šaravi 73 – Rinkon 51, Ansaldi 67)

18.00 Udineze – Parma
20.30 Inter – Sasuolo

Nedelja:

12.30 Frosinone – Atalanta
15.00 Fiorentina – Sampdorija
15.00 SPAL – Bolonja
18.00 Kaljari – Empoli
20.30 Napoli – Lacio

Ponedeljak:

15.00 Đenova – Milan
20.30 Juventus – Kjevo

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter