0
Evropske lige

RANIJERIJEVO OBEĆANJE: Ostaćemo u eliti

Objavljeno: 19.01.19 u 14:30

Pred Klaudiom Ranijerijem, nekadašnjim šampionom Engleske iz perioda kad je sedeo na klupi Lestera, nalazi se težak zadatak da pokuša da Fulam zadrži u Premijer ligi.

Fulam ne briljira, dve pobede i tri remija na 11 mečeva, trenutno pretposlednje mesto i pet bodova zaostatka u odnosu na Kardif , ali to ne utiče na samopouzdanje italijanskog stručnjaka:

– Naravno da sam pozitivan, verujem da ćemo uspeti da opstanemo. Neće biti lako, ali ostaćemo u Ligi.

Potom je nastavio:

– Važno je razumeti kvalitet i tempo igrača u Premijer ligi. Zato se nadam da ćemo sad uspeti da uradimo nešto dobro za tim. Mada, zadovoljan sam igračkim kadrom, svi dobro rade, a ruku na srce, ponekad je neophodna i sreća. Protiv Barnlija smo recimo izgubili bez da su šutnili na gol. Bizarno, i to veoma, ali…

Tema je bio i Aleksandar Mitrović:

– Voleo bih da igrače iskoristim u napadu još bolje. Želim više lopti na Mitrovića, recimo, ali to je lakše uraditi na treningu nego na utakmici. Potrebna je i pomoć u odbrani, nisu dovoljna samo trojica ili četvorica, ceo tim mora da učestvuje u branjenju. To loše radimo, svaku utakmicu završimo sa primljenim golom i moram da pronađem rešenje.

Ističe da će, pored Rajana Babela, biti neophodno još neko pojačanje:

– Nadam se da će nam doneti iskustvo, jer je dobar fudbaler, a nadam se i golovima. On je posebno dobar šuter sa distance, i očekujem pogotke na taj način. A ako bude opcija koje će nam pojačati konkurenciju, spremni smo, zaključio je Ranijeri.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter