0
Evropske lige

FS ŠPANIJE DONEO ODLUKU: Ništa od kazne za Barsu, Katalonci izbegli izbacivanje!

Objavljeno: 18.01.19 u 19:03

Barselona će nastaviti pohod ka odbrani trofeja u Kupu Španije, pošto je Fudbalski savez ove zemlje doneo odluku da odbije žalbu Levantea.

Levante je žalbu uložio zbog nastupa Huana Brandariza, doskorašnjeg člana rezervnog sastava katalonskog giganta. Brandariz je kao član ove ekipe koja se takmiči u trećoj ligi „zaradio“ tri žuta kartona u ovom takmičenju, što je automatski „povuklo“ i meč suspenzije.

Ipak, nakon razmatranja, doneta je odluka da Barselona izbegne sudbinu Real Madrida iz sezone 2014/2015, kada su Madriđani zbog nastupa Denisa Černiševa izbačeni iz Kupa, nakon što je ovaj fudbaler igrao uprkos suspenziji koju je dobio u dresu Viljareala sezonu ranije.

Barselona je 10. januara poražena 2:1 na gostovanju, ali je sinoć na svom terenu pobedom od 3:0 obezbedila plasman u četvrtfinale i ostanak u borbi za odbranu trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter