4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Partizan ostao bez velike zimske želje!

Objavljeno: 18.01.19 u 17:37

Partizan je nekoliko meseci pokušavao, ali nije uspeo da odobrovolji klub i igrača da dođe do saradnje.

Trajala je nada navijača, ali i uprave kluba, koja je čak Belgijancima slala signale da neće odustati, ali je sada definitivno jasno da će Anderleht zadržati Ivana Obradovića.

Nekadašnji levi bek i kapiten crno-belih je video Partizan kao rezervnu varijantu, ukoliko ga se odreknu u Briselu, ali je promenom i dolaskom trenera Rutena ipak sve postalo drugačije kada je reč o njegovom statusu.

Informacije iz Belgije govore da je Obradoviću predočeno da će dobiti značajnu minutažu u nastavku sezone i zbog toga će Partizan morati da čeka do leta, kada mu ističe ugovor.

Da li će tada dođi do povratka u Humsku, teško je reći iz ove perspektive…

0
0

4 Komentara

  1. Zacepi Bjekin botu!
    Ovaj Obrad nam i nije odgovarao, prestar je. Bolje sto
    nije dosao. Imamo Urosevica i Zlatka Sehovica, sta to njima fali? Od Urosevica se moze napraviti za kratko vreme super bek, za dva meseca , da ga Evropa trazi! A Zlatko je bas zlatan igrac, izuzetnog talenta ali mora da u igri bude znatno oprezniji u direktnim duelima jer iskusniji krljatori ne biraju sredstva. Ali, i to se uci. Bio je krenuo fenomenalno, a onda dve ozbiljne povrede. Neka malo pazi u duel igri….!

    0
    0
    Odgovori
  2. NASA KILAVA UPRAVA SAMO
    KUPUJE VREME. NEMAJU
    NOVAC , NEMAJU IDEJU ,
    MA NEMAJU NISTA. JADNICI
    ZALUTALI U FUDBAL. PARTIZAN PATI I PLACA RACUNE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter