0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMOVISANA POJAČANJA NA JUGU: U Superligu se vratio bivši štoper Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.19 u 00:07

Danas je u Surdulici promovisana prva trojka zimskog prelaznog roka.

Dva štopera, Tomislav Pajović i Ivan Kričak, kao i mladi napadač Bogdan Stamenković u dane prvog dela zimskih priprema stavili su potpise na ugovore sa Radnikom.

Napravili smo dobar izbor sa ova tri igrača, kaže sportski direktor Radnika, Darko Gašić, verujući da se stprljenje isplatilo:

– Kao najzvučnije ime, internacionalac, bivši igrač Partizana, Tomislav Pajović, bio je naša želja već dva puta i drago nam je što smo iz trećeg pokušaja imali sreće. Pajović je potpisao ugovor do kraja sezone. Istog sam mišljenja i kada je reč o Ivanu Kričku, koji je već dve godine standradni prvotimac beogradskog Sinđelića. Pratili smo ga poslednjih šest meseci i uspeli smo da dogovorimo sa Sinđelićem njegov dolazak. Očekujemo da Kričak u budućnosti bude jedan od nosioca naše odbrane i zbog toga smo potpisali sa njim ugovor na tri i po godine, dodaje Gašić.

Sportki direktor superligaša iz Surdulice o trećem pojačanju govori sa velikim respektom prema ovoj sportskoj varoši:

Bogdan Stamenković, dete Surdulice, sa dvanaest godina je napustio ovaj deo Srbije i bio član subotičkog Spartaka do leta ove godine, a poslednjih šest meseci je bio u FK Prigrevica. Stamenković je sa nama potpisao četvorogodišnji ugovor i očekujemo da u budućnosti bude ponos svih surduličana.

Ni Stamenković ne krije zadovoljstvo zbog povratka u rodni grad:

– Uvek je lepo vratiti se kući. Ovoga puta vraćam se sa velikim ambicijama i nadam se da ću opravdati proverenje stručnog štaba i uprave Radnika.

Trojica novajlija polako se uhodavaju sa ekipom, koja nakon prvog dela zimskih priprema u Surdulici, odlazi za Antaliju.

Tim Radnika u ovom prelaznom roku od momaka sa većim učinkom i dužom minutažom napustili su Dragan Žarković i Siniša Mladenović, kao i oni koje smo manje viđali na terenu: Nikola Radović, Faton Džemailji i Marko Čubrilo.

FOTO: FK RADNIK
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter