0
Evropske lige

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

ZALUDEO KOREJCE: Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera potpisao novi ugovor

Objavljeno: 16.01.19 u 00:15

Kako je potvrđeno na zvaničnom sajtu kluba, crnogorski napadač će produžiti saradnju sa sadašnjim timom.

Jedan od najboljih igrača selekcije koja je sa našom igrala u prvoj fazi Lige nacija, Stefan Mugoša produžio je ugovor sa Inčon Junajtedom.

Crnogorski internacionalac je sjajnim partijama u K-ligi Južne Koreje skrenuo pažnju brojnih tamošnjih timova, ali je ipak odlučio da ostane veran aktuelnom klubu. Dosadašnji ugovor koji je imao Mugoša sa ovim klubom istekao je poslednjeg dana prethodne godine, ali nije bilo teško da pronađe zajednički jezik sa čelnicima Inčona oko potpisivanja novog, koji će trajati do 2021. godine.

 
 
 
View this post on Instagram

[오피셜] 인천유나이티드, ‘파검의 피니셔’ 무고사와 2년 연장 계약 체결 인천유나이티드가 K리그 1 대표 공격수로 자리매김한 ‘파검의 피니셔’ 무고사와 2년 연장 계약을 체결했습니다. 새롭게 추가한 2년을 더해 2021년까지 계약을 완료했습니다. 무고사 선수 소감 “내가 사랑하는 인천 가족들과 계속해서 함께 하게 되어 기쁘다. 지난해만큼 좋은 활약으로 인천은 강하다는 것을 보여줄 수 있도록 팀에 보탬이 되고 팬들에게 기쁨을 주는 선수가 되겠다” #오피셜 #인천유나이티드 #파검의피니셔 #무고사 #연장계약 #인천축구시대 #파이팅

A post shared by 인천유나이티드FC – Incheon United FC (@incheonutd) on

Kako se navodi na sajtu ovog kluba napadaču su ponuđeni najbolji uslovi od svih igrača u timu, pa nije bilo mnogo dileme oko toga gde će nastaviti karijeru. On je prethodne sezone za Inčon odigrao 35 mečeva i svojim golovima bio je itekako zaslužan za opstanak ovog tima u elitnom rangu.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

U međuvremenu Crnogorac je kupio srca navijača ovog južnokorejskog kluba i postao njihov miljenik, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za klubove kao što su Budućnost iz Podgorice, Mladost, Kaizerslautern, Aue, Minhen 1860, Karlsrue i Šerif. Sastavni je deo i nacionalnog tima i predstavlja ‘udarnu iglu’ ekipe Ljubiše Tumbakovića, a trebalo bi da bude jedan od predvodnika ekipe koja će igrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter