0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

LEP GEST PRVOTIMACA PARTIZANA: Fudbaleri posetili Prihvatilište i družili se sa decom (FOTO)

Objavljeno: 16.01.19 u 16:59

Prvotimci Partizana slobodno vreme iskoristili su kako bi se družili sa decom.

Prvotimci Partizana Goran Zakarić i Aleksandar Šćekić posetili su Prihvatilište za decu Beograd, gde su štićenicima podelili prigodne poklone i proveli vreme u zajedničkom druženju.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od sedam do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Pored Gorana Zakarića i Aleksandra Šćekića čućete životnu priču Nenada Ječmenice poznatijeg kao Čempi-maskota Fudbalskog kluba Partizan, koji je kao dete bio štićenik prihvatilišta.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

– FK Partizan se društveno odgovornim akcijama trudi da podigne svest o važnosti brige o deci, empatiji prema drugim ljudima i važnosti fer pleja na sportskom terenu i van njega. Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu mnogobrojnim ustanovama i centrima za decu i odrasle u čitavoj Srbiji i regionu kroz donaciju sredstva za ličnu higijenu, garderobu i galanteriju, poručili su iz Partizana.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter