0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - JUNE 11: Aaron Ramsey (L) of Wales celebrate scoring the goal with the Joe Ladley (R) during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Serbia and Wales at stadium Rajko Mitic on June 11, 2017 in Belgrade, . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POTPIS PADA U PETAK: Remzi Juventusov, možda već u januaru!

Objavljeno: 15.01.19 u 15:07

Iako je bilo gotovo izvesno da će Aron Remzi u Juventus preći tek po okončanju sezone, čini se da bi Velšanin već tokom januara mogao da pojača „staru damu“.

Juventus je prvobitno nudio Arsenalu 15 miliona evra, ali su „tobdžije“ to odbile jer im je bio neophodan igrač Remzijevih kvaliteta za nastavak sezone. Ipak, do promene je došlo u poslednjih par dana, a za nju je zaslužan fudbaler Barselone, Denis Suarez.

Suarez već neko vreme želi da napusti Kataloniju, od uprave je i zvanično zatražio da ga puste u Arsenal pre kraja prelaznog roka, što je i realno da se dogodi. Ukoliko Arsenal uspe da dogovori uslove sa Barselonom, spremni su u Londonu i da smanje potraživanja od Juventusa. Jedini uslov je da se to dogodi do petka. 

Ukoliko, pak, Suarez ne postane fudbaler Arsenala do tada, Juventus i Remzi će potpisati ugovor ali će Velšanin tek na leto put Torina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter