1
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

EVROPSKI TRANSFER: Srbi pomogli Parmi da dovede ekstra pojačanje

Objavljeno: 15.01.19 u 21:23

Nekadašnji evroski velikan doveo je zvučno pojačanje.

Posle selidbe Škrinjara u Inter, usledio je novi veliki posao sa reprezentativcem Slovačke, koji se vraća u Italiju

U Srbiji većina klubova još vaga oko pojačanja, a u Evropi se posle novogodišnjih praznika zahuktava na tržištu. Veliki posao da u nastavku sezone Parma bude jača sa saradnicima u Italiji odradili su srpski menadžeri Ivan i Milan Dudić. Eksluzivno je HotSport ispratio misiju, oko transfera Juraja Kucke. Iskusni vezista plaćen je Trabzonu čak pet miliona evra i parafirao je ugovor do juna 2022. godine. I ne smo to, visina godišnje plate od čak 1.7 miliona evra pokazuje da nekadašnji gigant i osvajač Kupa Kupova 1992. godine sa agilnim rukovodstvom pokušava da se vrati na staze stare slave.

FOTO: Privatna arhiva

Navijači na ‘Enio Tardiniju’ imaće priliku da uživaju u majstorijama reprezentativca Slovačke kome je ispunjena želja da se ponovo takmiči u ‘Kalču’. Kao klinac je iz Sparte iz Praga prešao u Đenovu, a zatim ga je kupio Milan. Preselio se u Tursku, gde je imao briljantne partije koje su doprinele da u narednom periodu nosi dres Parme. Posle potpisa usledio je trening sa novim klupskim drugovima, dok debi sledi verovatno za vikend kada se nastavlja sezona posle zimske pauze.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Naravno, na kraju je usledila i gala večera, posle uspešnog posla u jednom milanskom restoranu…

FOTO: Privatna arhiva
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter