0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/Arsenal

BILO JE DOSTA: Petr Čeh objavio da se povlači na kraju sezone

Objavljeno: 15.01.19 u 12:57

Češki golman najavio je da napušta fudbal na kraju ove sezone.

Nakon što napuni 37. godinu Čeh će okončati karijeru.

Rešio je poznati golman da je dosta, 20. i ujedno poslednja profesionalna sezona u karijeri i puno uspeha na travnatim podlogama širom sveta. Prošao je sve kategorije u nacionalnom timu Češke, za A selekciju branio u 124 navrata, a za Arsenal 110 puta do sada. Pre toga je čuvao mrežu Čelsija sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti u deceniji koju je proveo kod londonskih plavaca.

– Ovo mi je 20. sezona u profesionalnom fudbalu. Prošlo je 20 godina otkako sam potpisao prvi profesionalni ugovor. Tako da osećam da je pravo vreme da objavim da ću se penzionisati na kraju ove sezone. Igrao sam 15 godina u Premijer ligi i osvojim svaki trofej koji sam mogao. Osećam da sam ostvario sve što je trebalo da ostvarim. Nastaviću vredno da radim u Arsenalu kako bismo nadam se osvojili još neki trofej ove sezone. A potom se radujem da vidim šta mi je život spremio van terena, napisao je na Tviteru Čeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter