Za pokazano defanzivac zaslužio visoku ocenu, a u nastavku sezone na njega ozbiljno računa trener u trci za plasaman u Evropu.

Ćesto se dešavaju “promene preko noći” i jedna utakmica može da promeni status kao što je to slučaj kod Vukašina Jovanovića, koji je dočekao i iskoristio šansu u najboljem timu Bordoa. Srbin je imao zapažen učinak u prethodna dva meča kao starter i kapiten “orlića” nastaviće sezonu u dresu prvoligaša iz Francuske. Laskave pohvale trenera su dokaz da je štoper zasluzio poverenje.


– On je takmičar i polazuje dobre stvati. Posle utakmice se osećao odgovornim, ali sam mu rekao da je on dobro obavio svoj posao i da nije pogrešio. Njegov učinak biće nam potreban do kraja sezone – rekao je trener Bordoa Rikardo.

Pored teškog perioda za Srbina izgleda da mu se smeši i dalje mesto u najboljem timu.
Jovanović svojom borbenošću i umećem donosi mnogo ekipi, a kada dobije šansu onda je veoma posvećen odrađivanju svih zadataka. Postoje igrači koji lagano odrađuju treninge, dok su na utakmicama na visini. Nastavljamo zajedno u nove uspehe i nadam se da će Vukašin uvek biti motivisan – zaključio je Rikardo.
Ko čeka, taj i dočeka. U Bordou veruju u Vukašina Jovanovića i neka se tako nastavi u narednom periodu 2019. godine.