0
Fudbal

AZIJSKI KUP: Drama u grupi A, domaćin se provukao, Indija u suzama – Bahrein u nadoknadi poslao Tajland u drugu fazu!

Objavljeno: 14.01.19 u 19:10

Domaća selekcija i Tajland su remizirali, a Bahrein je u nadoknadi savladao Indiju, čime je sve preokrenuo u finišu.

Pred treće kolo u grupi A Azijskog kupa, sve je bilo otvoreno i svaka selekcija je imala svoju šansu da prođe dalje. Na kraju su je zgrabili domaća selekcija Ujedinjenih Arapskih Emirata i, u ludoj završnici, reprezentacija Tajlanda.

UAE je u duelu dve prvoplasirane ekipe, do ovog kola, igrao protiv Tajlanda i odlično je otvorio meč golom Ali Ahmeda u sedmom minutu. Međutim, pred odlazak na odmor izjednačio je Puangčan.

Rezultat 1:1 zadovoljavao je domaćina u tom momentu, a sa remijem u drugom meču između Indije i Bahreina, Tajland bi ispao, a Indija bi prošla dalje.

U tom susretu nije bilo golova sve do nadoknade vremena kada je dosuđen jedanaesterac za Bahrein, a u gol ga pretvorio Rašid. Ujedno, to je značio prolaz Tajlanda, koji je ostao na četiri boda, a Indija je ostala na tri.

Bahrein je takmičenje takođe završio sa četiri boda, ali je ostao na trećoj poziciji zbog poraza od Tajlanda u prethodnom kolu i imaće šansu da dalje prođe u poretku najboljih trećeplasiranih reprezentacija.

Azijski kup, 3. kolo:

Grupa A

UAE – Tajland 1:1 (1:1)
(Ali Ahmed 7 – Puangčan 41)

Indija – Bahrein 0:1 (0:0)
(Rašid p. 90)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter