0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Derbiji na ‘Vembliju’ i Velodromu’

Objavljeno: 13.01.19 u 08:50

Fudbal, košarka, rukomet, američki fudbal… Dosta sportskih dešavanja čeka nas ove nedelje, 13. januara.

Na Svetskom prvenstvu u rukometu koje se održava u Nemačkoj, selekcija Srbije će danas odmarati, ali će na kanalima ArenaSport biti prenosi interesantnih duela između Makedonije i Barheina, Hrvatske i Japana, Španije i Islanda, kao i Španije i Argentine.

Na istim kanalima biće i dueli Azijskog fudbalskog kupa, gde će danas igrati Severna Koreja protiv Japana od (12h, AS 1), kao i Oman protiv Japana (14:30h, AS 2).

Kada je reč o fudbalu, na programu su i dva derbija, jedan u engleskoj Premijer ligi, a drugi u okviru francuske Lige 1. Na ‘Vembliju’ će se sastati Totenhem i Mančester junajted (14:30h, SportKlub 1), a na ‘Velodromu’ u Marseju će Olimpik dočekati Monako (21h, ArenaSport 2).

Biće tu i nekoliko košarkaških utakmica iz različitih evropskih liga, a ljubitelji američkog fudbala neće propustiti preostale dve utakmice divizione runde plej-ofa u okviru NFL-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter