0
Evropske lige

GATUZO O IGUAINU: Da se ja pitam, zaključao bih ga u kući i davao mu hranu na svaka dva-tri sata

Objavljeno: 13.01.19 u 11:25

‘Ali, nažalost, ne mogu to da učinim’, konstatovao je trener Milana.

Evropski mediji naveliko pišu da je Gonzalo Iguain blizu prelaska u Čelsi već ove zime, a interesantna je izjava trenera Milana Đenara Gatuza koji je indirektno najavio odlazak Argentinca sa San Sira.

– Imamo veoma iskren odnos. Kažemo stvari u lice jedni drugima. Postoji velika iskrenost. Kada igrač donese određene odluke, postane teško da ga ubedite u suprotno. Možete da probate – rekao je Gatuzo.

Zatim je dao zanimljiv predlog šta bi on uradio, samo kada bi to mogao.

– U ovom momentu on je igrač Milana. Ne znam šta će se dogoditi. Iskreni smo jedni prema drugima i želim da on zadrži ovaj pristup koji mu do sada nije nedostajao. Teško je dati savet, zato što karijera igrača traje 13-14 godina. To je njegov um, nije moj. Nisam shvatio sa čime je nezadovoljan, zato što kada ga gledam čini mi se da je uključen u atmosferu svlačionice. Videćemo šta će biti. Da se ja pitam, zaključao bih ga kod mene u kući i davao bih mu hranu na svaka dva-tri sata. Nažalost, to ne mogu uradim – rekao je Gatuzo u svom stilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter