0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA PLANA: Zvezda ipak ne ide u Sloveniju, određena je nova destinacija…

Objavljeno: 12.01.19 u 09:47

Zbog vremenskih uslova ekipa u ponedeljak umesto u Terme Čatez seli se na ‘rajsko ostrvo’, a po povratku sledi put u Antaliju.

Sneg je okovao i Terme Čatež pa je rukovodstvo Crvene zvezde u dogovoru sa trenerom Vladanom Milojevićem, kako saznaje HotSport odlučilo da promeni bazu za prvi deo priprema. Tako će ekspedicija šampiona Srbije u ponedeljak otputovati u toplije kraje na Kipar, a ostanak na ‘rajskom ostrvu’ planiran je do 23. januara. Ovakva odluka je logičan potez i pokazatelj da klub želi da tim ima maksimalne uslove za misiju osvajanja domaćih trofeja. Naravno, odbrana titule je primarna, mada i na drugom koloseku se planira osvajanje pehara Kupa Srbije, koji je poslednji put ostvaren 2012. godine pobedom nad Borcem iz Čačka u Kruševcu.

Crveno-beli su juče startovali sa pripremama, a sutra će se trener Vladan Milojević odlučiti za putnike na prvu fazu priprema i tu neće doći do „otpisivanja“ pojedinaca. Po povratku kući posle dva dana sledi odlazak u Antaliji (ukupno 26 igrača) i u Turskoj je planirano pet testova kao zalet za start sezone 16. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter