0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PREMIJER LIGA: Salah sa bele tačke spasio Liverpul

Objavljeno: 12.01.19 u 18:09

U terminu od 16 časova ovog popodneva odigrano je pet mečeva engleske Premijer lige.

Malo je nedostajalo ekipi Brajtona da stigne do veoma važnog boda protiv Liverpula.

Naime, ekipa Jirgena Klopa minimalcem je stigla do nove pobede. Tokom prvog dela meča ‘Redsi’ su kontrolisali igru, ali u ovom delu nije bilo šuteva na gol sa obe strane. Prelomni trenutak utakmice desio se u 49. minutu kada je Montoja povukao za dres Mohamed Salaha. Glavni arbitar je pokazao na belu tačku, a Egipćanin je postigao gol vredan tri boda i tako postavio krajnji rezultat meča.

Igrači Sautemptona savladali su ‘lisica’ rezultatom 2:1. Pored toga što su gosti nakon isključenja Valerija imali igrača manje, ekipa Lestera to nije uspela da kazni. Sautempton dolazi do vođstva u 11. minutu igre, kada je Vard Prauz pogodio gol sa jedanaest metara. Long je prednost duplirao u nadoknadi vremena prvog dela igre. Počasni pogodak za Lester postigao je Vilfrid Ndidi.

Ekipa Barnlija do nova tri boda na svom terenu stigla je protiv Fulama. Igrači Klaudija Ranijerija prvi su stigli do prednosti, a strelac u drugom minutu utakmice bio je Šurle. Izjednačenje gostima donosi autogolom Ruiz u 20. minutu, a samo tri minuta kasnije potpuni preokret doneo je Odoi. Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović svih 90 minuta bio je na terenu.

Na utakmici između Kardifa i Hadersfilda nije bilo golova, pa su ova dva tima osvojila po bod. Kristal Palas na svom terenu poražen je od Votforda. Kečarta autogolom donosi vođstvo Palasu, ali isti igrač u 67. minutu donosi izjednačenje, a Kleverli potpuni preokret Votfordu.

PREMIJER LIGA – 22. KOLO

Subota
Vest Hem – Arsenal 1:0 (0:0)
/Rajs 48/

Kardif – Hadersfild 0:0

Lester – Sautempton 1:2 (0:2)
/Ndidi 58 – Vord Praus 11pen, Long 45+2/

Barnli – Fulam 2:1 (2:1)
/Brajan 20ag, Odoi 23ag – Širle 2/

Kristal Palas – Votford 1:2 (1:0)
/Kethart 38ag – Kethart 67, Kleverli 75/

Brajton – Liverpul 0:1 (0:1)
/Salah 50pen/

18.30 Čelsi – Njukasl

Nedelja
15.15 Everton – Bornmut
17.30 Totenhem – Mančester Junajted

Ponedeljak
21.00 Mančester Siti – Vulverhempton

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter