0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Arsenal nastavio toplo-hladno, ‘trese se’ pozicija koja vodi u Evropu

Objavljeno: 12.01.19 u 15:37

Vest Hem je minimalnim rezultatom došao do tri boda.

U londonskom derbiju je Vest Hem golom Rajsa savladao Arsenal.

Izgleda se Emerijevi izabranici još uvek nisu u potpunosti oporavili od teškog poraza u Liverpulu pre dva kola, iako su nakon toga ubedljivo savladali Fulam. U četiri poslednje premijerligaške utakmice, Arsenal je upisao samo jednu pobedu i zbog toga bi već u ovom kolu Mančester Junajted mogao da na tabeli preskoči Tobdžije.

U istoj formi je i Vest Hem, ovo je za londonski tim prva pobeda u poslednje četiri utakmice, a doneo ju je Deklan Rajs na početku drugog poluvremena, svojim prvim golom ove sezone. Mladić rođen 1999. godine je mrežu zatresao u 48. minutu na asistenciju najnovijeg pojačanja Vest Hema Samira Nasrija.

Mark Nobl je prošao po desnoj strani i uputio centaršut koji je otišao pravo na Granita Džaku. Srećom po domaće igrače, švajcarski reprezentativac je loše odbio loptu, pravo na nogu Nasrija koji se nalazio svega nekoliko metara od njega, da bi Francuz iz prve odložio za Rajsa koji je očekivao pas i preciznim udarcem matirao Lena.

Arsenal je odigrao jedan zaista loš meč i praktično nije ulazio u dobre šanse kako bi izbegao poraz na Olimpijskom stadionu u Londonu.

PREMIJER LIGA – 22. KOLO

Subota

Vest Hem – Arsenal 1:0 (0:0)
(Rajs 48)

16.00 Kardif – Hadersfild
16.00 Lester – Sautempton
16.00 Barnli – Fulam
16.00 Kristal Palas – Votford
16.00 Brajton – Liverpul
18.30 Čelsi – Njukasl

Nedelja
15.15 Everton – Bornmut
17.30 Totenhem – Mančester Junajted

Ponedeljak
21.00 Mančester Siti – Vulverhempton

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter