1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEGENEK ZA HS: Nije bila samo moja odluka da odem, ovo nije bio trenutak za to – žao mi je što napuštam Zvezdu bez pehara

Objavljeno: 12.01.19 u 20:55

Nakon šest meseci u Ljutice Bogdana došlo je vreme za rastanak Crvene zvezde i defanzivca.

Miloš Degenek ovog popodneva postao je novi igrač Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Defanzivac se trenutno nalazi na Azijskom kupu, gde sa selekcijom Australije brani titulu, a po njegovim rečima on nije bi za to da do transfera dođe u ovom momentu.

– Iskreno nisam baš samo ja prelomio da odem. Bilo je tu mnogo stvari koje su uticale na ovu odluku. U svakom slučaju teško je bilo odlučiti i ići ovim putem. Nimalo nije lako to odlučiti kad nisi u krugu porodice i kad si van svoje kuće. Ja sam na Azijskom prvenstvu i čekam trofej sa reprezentacijom. Stvarno trenutak nije bio najbolji za promenu kluba, ali eto, šta je tu je. Nekad su veće sile u pitanju, počeo je Degenek priču za HotSport.

FOTO: STARSPORT

Potom je defanzivac želeo da se zahvali čelnicima novog kluba, koji su bili spremni da ga sačekaju.

– U svakom slučaju od srca želim da se zahvalim novom klubu na vremenu koje su dali da se odluka donese i čekanju na mene. I želim da im kažem da sam spreman za nove izazove.

Dvadesetčetvorogodišnji štoper nada se da će u slučaju da Zvezda osvoji pehar biti prisutan na dodeli i dobiti medalju.

– Zvezdi mojoj želim da kažem isto kao i uvek što sam pričao, treba se ginuti i ‘trava jesti’ da se postigne još veći uspeh. Momci to znaju, navijači su svesni uspeha i teraće i biti vetar u leđa mojoj braći. Mnogo mi je krivo što idem bez pehara, ali sigurno ću se vratiti jednog dana da uzmem pehar. Nadam se da ću doći na proslavu titule i uzeti medalju, kazao je on.

FOTO STARSPORT

Za kraj defanzivac je iskazao nezadovoljstvo odnosom javnosti i medija prema njemu u poslednje vreme, kada je u pitanju transfer.

– O javnosti nemam šta da kažem. Ljudi nisu dalj mira meni, niti bilo kome u mom okruženju jer je non stop nešto pisano. Osetio se pritisak, kao da su javnost i novinari hteli da idem, što mi izuzetno nije drago. Bilo mi je malo krivo zbog toga, jer sam uvek bio fer i pošten prema njima, zaključio je za naš portal Miloš Degenek.

Miloš Degenek je ove sezone bio jedan od najstandardnijih u ekipi Vladana Milojevića. On je imao velikog udela u osvajanju jesenje titule, kao i u plasmanu crveno-beih u Ligu šampiona, što je i navelo brojne klubove da stanu u red za njegove usluge.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter