0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA MIRKOVIĆA: Partizan bez najveće nade do drugog dela priprema!

Objavljeno: 11.01.19 u 09:56

 

Problem sa kolenom štoper će pokušati da reši individualnim treninzima narednih desetak dana kod poznatog stručnjaka Andreje Milutinovića.

Igrači Partizana su posle prozivke dva dana podvrgnuti lekarskim pregledima i testiranjima, a od sutra se kreće sa jačim ritmom treninga. Prema planu trenera Zorana Mirkovića prvi deo biće sporoveden u Zemunelu do 25. januara, kada sledi selidba u Antaliju.

Prema planu je i prijateljski meč sa filijalom Teleotikom verovatno 20. januara. U ekipi zbog boginja nije Armin Đerlek, dok Svetozar Marković mora da se oporavlja do drugog dela priprema u Turskoj.

Kako saznaje HotSport defanzivac ima problem sa kolenom, koji je potrebno resšti uz individualne treninge i ovaj posao je poveren stručnjaku Andreju Milutinoviću.

Već duži period štoper je pod nadzorom trenera i pokušava da u potpunisti se oporavi i zatim priključi ostatku takmičarske ekipe. Eventualna prodaja u inostranstvo ne bi bila stopirana zbog trenutne povrede pošto oporavak nije dug.

Partizan planira da dovede desnog beka, pa kako smo najavili pre nekoliko dana Luka Cucin odlazi na pozajmicu do kraja sezone u Spartak iz Subotice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter