0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ OTKRIO: Ovo je Zvezdin plan sa Erikom Jirkom!

Objavljeno: 11.01.19 u 12:22

Crvena zvezda danas ‘pali motore’ za nastavak sezone, fudbaleri su stigli na stadion „Rajko Mitić“, gde je usledila prozivka.

Nakon što ona okončana, trener Crvene zvezde obratio se okupljenima.

– Da poželim svima sve najbolje u Novoj godini, sledi nam da odradimo lekarske preglede. U Termama počinjemo sa intezivnim radom, tamo ćemo raditi na taktici, potom sledi Turska i pripremne utakmice. 

Kao i pri svakom prelaznom roku, navijače najviše zanima ko će doći, a ko otići, kao i na koga Milojević računa za naredni deo sezone:

– Imamo dosta igrača na spisku, videćemo da li ćemo sve voditi u Sloveniju. U Turskoj će biti skraćen spisak. Prelazni je rokje živa stvar, neko će otići, možda neko doći… Dobro znate kako Zvezda funkcioniše, neko će doći, neko otići, mi dobrom pojačanju nećemo reći ne. Sve je moguće, a najsrećniji ću biti kada se završi prelazni rok.

O cilju koji crveno-beli imaju ovog proleća:

– Cilj je dupla kruna, imamo dobru polusezonu iza sebe i to je motiv da budemo još bolji. Da ostvarimo zacrtano.

Što se tiče dosadašnjih pojačanja…

– Doveli smo igrače na pozicijama koje smo želeli, ako se pojavi igrač na tržištu koji nam je interesantan sigurno ćemo pokušati da ga dovedemo. Direktor Mrkela radi dobar posao.

Jedna od glavnih tema je i status Erika Jirke, koji figurira kao jedan od fudbalera koji će proleće provesti na pozajmici:

– Jirka je dobar igrač, igra na poziciji koja nam je bila potrebna. Ipak, problem pravi veliki broj stranaca, odluku o pozajmici ćemo doneti pred kraj priprema. Manji je broj utakmica, potreban nam je i manji broj igrača, zaključio je Milojević.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter