0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ TURSKE: Stigao Robinjo, Srbin mora da ide…

Objavljeno: 11.01.19 u 21:14

Burno je počeo prelazni rok u Truskoj, a najaktivniji za sada je lider prvenstva Bašakšehir iz Istanbula.

Vreme je da tim iz najvećeg turskog grada skine sa vrha veliku trojku Fenerbahče, Galatasaraj i Bešiktaš. Bašakšehir je prvi deo sezone završio kao prvi na tabeli, a već u prvim danima januara je odlučio da se pojača. U Istanbul su stigli nekada zvezda svetskog fudbala Robinjo i defanzivac Serdar Taski.

To znači da dva mesta u timu moraju da se oslobode. Nažalost, jedno od imena koja će napustiti Bosfor je Miloš Jojić. Bivši fudbaler Partizana se nije snašao u Istanbulu, za šest meseci odigrao je tek nešto više od 200 minuta, te mu je predočeno da trener Abdulah Avčija ne računa više na njega. Podsetimo, Turci su Jojića platili Kelnu dva miliona evra. Sada se postavlja pitanje hoće li Jojić negde na pozajmicu ili će biti prodat. Pominje se čak i raskid ugovora.

Nije samo Miloš Jojić na spisku za odlazak iz Bašakšehira, lider turskog prvenstva više ne računa ni na krilnog napadača Kerima Freja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter