1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PRIJOVIĆ SE OPROSTIO OD PAOKA: ‘Dve godine, 86 utakmica…’

Objavljeno: 10.01.19 u 14:32

Aleksandar Prijović predstavljen je danas kao novi fudbaler Al Itihada i tako postao jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, a sjajni napadač se oprostio od svog dosadašnjeg kluba, solunskog PAOK-a.

Prijović je u ugovoru imao klauzulu od 10 miliona evra, pa su grčkom timu ruke praktično bile „vezane“. Reprezentativac Srbije će tako u dresu ovog kluba provesti četiri i po godine, a trebalo bi da dobije 27 miliona evra, samo na osnovu plate.

– Posle dve sjajne godine, 86 utakmica, 60 pobeda, 55 golova i dva Kupa, došlo je vreme da kažem zbogom. Došao sam u PAOK u trenutku kada je napolju vejalo, a klub bio na devetom mestu, gladan trofeja. Odlazim takođe po snegu, ali sa prvog mesta. Hvala svima u PAOK-u, najviše navijačima. Nadam se da sam pomogao klubu da napreduje, napisao je 28-godišnji fudbaler.

Pored PAOK-a, nastupao je za Legiju iz Varšave, Boluspor, Đurgarden, Tromzo, Lozanu, Sion, Nortempton, Jeovil, Derbi Kaunti i Parmu.

Za ovaj klub, koji sa klupe predvodi Slaven Bilić, nastupa i bivši fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Pešić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter