0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ: Zvezda i Srbija trebalo bi da budu ponosni na Šekija – teško da će se roditi takav dribler!

Objavljeno: 10.01.19 u 12:51

Brojni fudbalski radnici danas se opraštaju od legendarnog Šekularca.

Među onima koji su bili na komemoraciji na stadionu ‘Rajko Mitić’ našao se i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić.

Nekadašnji štoper govorio je kakav je na njega utisak ostavila druga Zvezdina zvezda.

Šekularac je bio legenda srpskog fudbala. Suvišan je bilo kakav što se tiče i terena, ali i van njega. Njegov šarm je bio poseban. Bio je kompletna ličnost i dokazao se na svim poljima kao igrač, trener, kao čovek i običan građanin. Zvezda, njeni navijači i cela Srbija trebalo bi da budu ponosni na Šekija, počeo je Krstajić

FOTO: STARSPORT

Selektor Srbije potom je pričao o poznanstvu sa Šekularcem.

– Poznavao sam ga, od onog trenutka kada sam ja došao u Partizan, ali više znam iz priča od Bjekovića i ostalih koji su igrali u to vreme i kojim su mi pričali. Gledao sam na televiziji neke njegove utakmice i zaista ne znam da li ću u budućnosti videti takvog igrača. Retko se rađa takva kompletna ličnost, koja je takva na terenu i van njega. Imao je harizmu koja je ‘kupovala’ sve, čovek nije mogao da se na njega naljuti. Legenda!

Za kraj usledilo je pitanje da li je nekada igrao protiv driblera kakav je bio Šekularac.

– Teško da sam imao i teško da ću kao trener imati nekog takvog igrača na terenu, kao što je bio on, zaključio je Krstajić.

FOTO: STARSPORT

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter