0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KINEZI POLUDELI ZA SRBIMA: Arnautović dobio strašnu ponudu, a šta tek reći o cifri za Mitrovića!

Objavljeno: 10.01.19 u 18:35

Međutim, na njihovu žalost, vrlo verovatno će obe biti odbijene i dvojica napadača iz Premijer lige će ostati u Evropi.

Kineski fudbal je u ekspanziji, to je svima odavno jasno, a sa dalekog istoka stižu informacije da su Kinezi zainteresovani da dovedu najboljeg srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

Tačnije, vest prenosi britanski tabloid ‘San’, koji nije uvek najtačniji izvor, ali često i prenese pravu informaciju, a ona glasi da je Gvangžu Evergrande poslao Fulamu unosnu ponudu od 55.000.000 evra!

Međutim, ona je odbijena. Makar ovaj prvi pokušaj, ali je za očekivati da će Kinezi biti uporni i podići cifru, a pitanje je do koje granice će klub sa Krejven Kotidža moći da odbija ponude.

Naravno, pita se i igrač, koji osim ogromnog novca, nema puno razloga da napušta jednu od najboljih liga na svetu.

Premijer ligu, pak, želi da napusti Marko Arnautović i otisne se put Kine, ali njega klub ne želi da pusti. Tačnije, menadžer Manuel Pelegrini, koji pokušava da spusti loptu nakon izjave Arnautovićevog zastupnika da je 20.000.000 funti za njega koliko je Vest Hem platio – ‘sada u rangu kikirikija’.

Takođe je istakao da Kinezi sada nude duplu cifru, što je oko 40.000.000 funti.

– Vest Hem je kupio Marka za kikiriki. Platili su 20.000.000 funti za njega što je ništa u današnje vreme. Kupili su ga prošle sezone da ih ostavi u Premijer ligi što je i uradio. U klubu je osvojio sve moguće individualne nagrade. Vest Hem sada ima na stolu fantastičnu ponudu, skoro duplo više od onoga koliko su ga platili. Marko želi da ode na novo tržište i bori se za titule. To je ono što ga zanima. Njegova velika želja je da Vest Hem prihvati ponudu iz Kine – izjavio je Arnautovićev zastupnik za talkSPORT

Srbi su na ceni kod prebogatih Kineza…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter