0
Domaći fudbal

POČELE PRIPREME: Radnik ‘upalio motore’

Objavljeno: 09.01.19 u 23:01

 

Okupljanem i prozivkom igrača prvog tima, Radnik je i zvanično započeo drugi deo polusezone i novu radnu godinu.


Nakon prazničnih dana i kraćeg zimskog odmora, Radnik na dobrom minusu polako „pali motore“ i kreće sa zaplaniranim aktivnostima. Prvi trening je uprkos snežnim padavinama i niskoj temperaturi odrađen na veštačkom terenu i tako će biti narednih desetak dana, a potom se tim i stručni štab sele u Antaliju gde će obaviti drugi deo priprema za predstojeću polusezonu.

Dobrodošlicu timu i novajlijama poželeo je predsednik kluba, Stanislav Tončev, zahvalivši se svima na uzajamnom poverenju, odanosti i poštovanju. Tončev je još jednom čestitao momcima na dosadašnjim rezultatima sa željom da tako nastave i u budućnosti a jednom rečenicom u svom obraćanju definisao plan kluba:
– Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada.

Prozivci nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a prve novajlije su štoperi Tomislav Pajović i Ivan Kričak. Pajović u Radnik dolazi iz Uzbekistana, a u Srbiji je igrao u Partizanu, Čukaričkom, Radu, Zemunu. Inostrane destinacije: Izrael, kao i u moldavski Šerif. Mladi Ivan Kričak dolazi iz Sinđelića a svojim izuzetnim partijama nametnuo se da konkuriše u tim Radnika.

Stručni štab Radnika krenuo je sa zaplaniranim aktivnostima od prvog dana, a Milan Milanović nakratko se na treningu obratio novinarima:“Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja da odigamo dobro i predstojeću polusezonu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter