0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ: Svi pokušavamo da pomirimo Luku i Matiju sa selektorom!

Objavljeno: 09.01.19 u 16:50

Fudbaler Ajaksa i ‘desetka’ Srbije ističe da ga raduju pozitivni signali koji se pojavljuju u slučaju nesuglasica između Mladena Krstajića sa Milivojevićem i Nastasićem.

Dušan Tadić je u izjavu za agenciju ‘Anadolija’ otkrio da čini sve kako bi ponovo u nacionalnom timu Srbije video Luku Milivojevića i Matiju Nastasića, koji su imali problem sa aktuelnim selektorom Mladenom Krstajićem i ispali su iz reprezentacije.

Međutim, raduje ga što je selektor najavio da bi mogao da pozove Luku Milivojevića za prijateljski meč protiv Nemačke 20. marta, uoči početka kvalifikacija za EURO 2020. godine.

– Raduju me pozitivni signali po tom pitanju i slažem se sa selektorom da je interes reprezentacije iznad svih nas. Kao jedan od najiskusnijih igrača, radim sve što je u mojoj moći da pomognem u smirivanju strasti. Luka je pre svega dobar momak, a po mom mišljenju i jedan od najvažnijih igrača u našem timu. Strašno bih voleo da se sa njim i sa Matijom izglade nesporazumi – rekao je Tadić za agenciju ‘Anadolija’.

Naveo je i primer Branislava Ivanovića, koga se Srbija prelako odrekla i da to ne bi trebalo više da se događa.

– Bane Ivanović je veliko ime srpskog fudbala, sa fantastičnom klarijerom, drago mi je da i je i dalje fit i da se u njegovoj igri ne oseća breme godina. Mi smo mala zemlja i ne možemo tako lako da se odričemo igrača. Svi u ekipi pokušavamo da „ispeglamo“ situaciju, da nađemo neko rešenje i da mnogo jači dočekamo duele u kvalifikacijama – istakao je Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter