0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Partizan naciljao ‘novog Leonarda’, Zvezda čuva kapitena, ali je u ‘raskoraku’ sa novim pojačanjem

Objavljeno: 08.01.19 u 23:48

Januar je mesec kada ima najviše ‘transfer priča’, pa ne čudi što su te vesti obeležile današnji dan.

Dan je počeo našim saznanjem da će Crvena zvezda, osim Vidića, u Zemun poslati još dvojicu igrača, a da se tome protivi nedavno pojačanje.

Takođe, kada je reč o klubu iz Ljutice Bogdana, definitivno je da će kapiten produžiti ugovor, a stigla je vest i da će početak priprema za prolećni deo sezone biti pomeren.

Verovatno najveća vest ovog utorka za navijače Partizana jeste najava najzvučnijeg zimskog pojačanja, izvesnog Marokanca koji bi mogao da bude ‘novi Leonardo’, barem se tome nadaju u Humskoj.

Navijače je zaintrigirao sutrašnji najavljeni dolazak njihovog ljubimca na utakmicu protiv Albe, a svoj glas dao je i predsednik Košarkaškog kluba Ostoja Mijailović o završnici meča protiv Mornara.

Zvezda je uveče u Malagi poražena od Unikahe, a vest da bi bivši centar crveno-belih Ognjen Kuzmić mogao da pređe u Budućnost, sam košarkaš je kasnije demantovao.

Izdvajamo i najavljeni prelazak srpskog golmana koga je pratila Crvena zvezda u Askoli gde će igrati zajedno sa bivšim igračem Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter