0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TUHEL O NEJMARU: On želi da nam pokaže da može da bude lider PSŽ-a

Objavljeno: 08.01.19 u 21:40

Nemački trener u Nejmaru vidi lidera za budućnost.

To bi moglo i da znači da u planovima Brazilca nema odlaska iz Pariza.

Uz Mbapea i Kavanija, Nejmar je nosilac igre Pari Sen Žermena i jedna od najvećih svetskih fudbalskih zvezda. On je posebno značajan Parižanima, što je komentarisao i Tomas Tuhel, trener tima.

– Mislim da je on vrlo srećan ovde – profesionalan je, odlučan, sa pravim mentalnim sklopom i mislim da se ovde dobro oseća i na terenu i u svlačionici. Disciplinovan je, radi mnogo stvari na terenu. Zadovoljni smo njegovim radom, imam utisak da hoće da nam pokaže da je sposoban da bude vođa PSŽ-a, a to je sjajno za nas jer je Nejmar uz to i jedan od najboljih igrača na svetu. Moram da razgovaram s njim i da vidim da li je dobro da igra baš svaku utakmicu, rekao je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter