0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POVRATAK U ITALIJU: Nekada najveća nada hrvatskog fudbala menja Ljajića u Bešiktašu

Objavljeno: 08.01.19 u 19:32

Nekada velika nada hrvatskog fudbala nalazi se na pragu prelaska u novi klub.

Barselona je 2015. godine iz zagrebačkog Dinama dovela Alena Halilovića kao supertalentovanog igrača, ali on to i pored promene nekoliko klubova nije uspeo da pokaže.

Tako je ponovo došao red da se potraži novi angažman. Tokom letnjeg prelaznog roka on je iz redova nemačkog Hamburga prešao u Milan. Međutim dvadesetdvogodišnji vezista nije uspeo da se snađe u redovima kluba sa ‘San Sira’. U ovoj sezoni njemu Gatuzo nije davao šansu u Seriji A, dok je Ligi Evrope proveo samo 60 minuta na terenu.

Kako prenosi italijanski ‘Skaj Sport‘ za usluge ofanzivnog veziste zainteresovan je Bešiktaš. Pošto se ovaj klub našao u finansijskoj krizi i nema mogućnost da otkupi ugovor Adema Ljajića od Torina, Halilović bi trebalo da dođe kao njegova zamena.

Nekadašnji igrač Partizana i srpski reprezentativac u Istanbulu je ostavio dobar utisak, ali će po svoj prilici morati da se vrati u Italiju, a za Halilovića ovo će biti idealna prilika da pokaže sav talenat koji poseduje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter