2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN TRAŽI DRUGO REŠENJE: Levi bek je u magli, otpala ‘sigurna’ varijanta…

Objavljeno: 08.01.19 u 14:10

U Partizanu su u potrazi za igračem koji može da bude „zamena“ za bivšeg reprezentativca koji je izgleda rešio da ne menja ekipu.

Pre dve nedelje HotSport je najavio da Ivan Obradović verovatno ostaje do kraja ugovora u Anderlehtu, a danas je usledila potvrda, pošto je novi trener Frenk Ruten stavio na spisak defanzivca za mini-pripreme u Španiji. Izgleda da je na pomolu povratak levog beka u takmičarski pogon i da će do kraja sezone ostati u Briselu i onda kao slobodan igrač birati ekipu.

Crno-beli su bili načelno postigli dogovor sa nekadašnjim članom reprezentacije Srbije i bili su spremni da mu daju platu od 400.000 evra, pošto je trebao da kao slobodan igrač se vrati u Humsku. Ipak, sve je „zapelo“ pred Novu godina i najnoviji potez trenera Rutena da vrati Obradovića na scenu znak je da se potraži novo rešenje u Humskoj. Skenira se nekoliko domaćih igrača, a najavljuje dolazak i dva stranca u veznom redu i napadu. Partizan sutra počinje pripreme bez novih igrača, tako da poslovi na ovom polju trebalo bi da budu rešeni do odlaska u Antaliju.

0
0

2 Komentara

  1. Može li neki dobar igrač da dođe u Partizan i da igra džaba ? Vidite li da nikoga osim Gomeša nemogu prodati. Ja očekujem da svi igrači Partizana počnu pokazivati ljubav prema klubu tako što će se odreći plate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter