0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ne ide samo napadač Vidić u Zemun, stižu još dva igrača, skupo pojačanje se protivi…

Objavljeno: 08.01.19 u 10:15

Fudbalski klub bi ovog proleća mogao da ima svoju ‘filijalu’ u vidu superligaša iz Gornje Varoši, pošto u Zemun stižu tri igrača.

HotSport je u svom izdanju još od 5. januara otkrio da će novi napadač Dejan Vidić narednih šest meseci nositi dres Zemuna kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Iz ‘Ljutice Bogdana’ bi još dva igrača mogla istim putem. Naime, Crvena zvezda je spremna da još dva fudbalera pošalje na dokazivanje u Zemun.

Jedan je mladi vezista Veljko Nikolić koji je sjajnim partijama pokazao da je prerastao Srpsku ligu i igranje u Grafičaru. Veliko iznenađenje za Zemunce mogao bi da bude Erik Jirka. Slovak je letos za 750 hiljada evra doveden iz Spartaka iz Trnave gde je ostao sve do januara. Jirka će se u četvrtak javiti na prozivku kod trenera Vladana Milojevića, a potom bi trebalo da se preseli negde na kaljenje. Želja čelnika Crvene zvezde je da on ode u Zemun i bude na oku šefa stručnog štaba crveno-belih, ali kako HotSport saznaje Slovak nije spreman za takav dogovor. On želi ili da ostane u Zvezdi ili ako ode na pozajmicu da to bude negde u inostranstvu.

HotSport je već pisao o tome da je Erik Jirka od potpisivanja ugovora u septembru sa Crvenom zvezdom zapao u krizu i nije pružio ni delić onoga što smo videli u dvobojima sa Legijom i crveno-belima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter