2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV TRANSFER: Srbin pojačao švajcarskog drugoligaša, iz kluba presrećni jer je izabrao njih pre Zvezde

Objavljeno: 07.01.19 u 13:20

Srpski desni bek karijeru nastavlja u Švajcarskoj.

Na zvaničnom sajtu Lozane pojavila se informacija da je najnovije pojačanje tog kluba Nikola Boranijašević.

Doskorašnji fudbaler Napretka je napustio Superligu i pojačao Lozanu kako je HotSport najavio pre više od dve nedelje. Međutim, ono što ovaj posao čini čudnijim jeste izjava sportskog direktora švajcarskog tima koji nije krio zadovoljstvo jer je Boranijašević odabrao Lozanu pre Crvene zvezde.

– Srećni smo što smo doveli ovakvog fudbalera. Uvereni smo da će nam Nikola doneti kvalitet više u ofanzivi po desnoj strani jer se radi o velikom trkaču. Posebno smo zadovoljni jer i pored ponude Crvene zvezde, vodećeg i najboljeg kluba u Srbiji, Nikola izabrao da dođe kod nas, uz pomoć naših posrednika. Cele jeseni smo ga pratili, skautirali i razgovarali s njim i zadovoljni smo što je posao uspešno priveden, izjavio je Pablo Iglesijas, sportski direktor Lozane.

Lozana je trenutno treća u drugom rangu Švajcarske sa bodom manje od drugoplasiranog Vintertura i sedam manje od Serveta koji je lider.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Boranijašević je daleko najbolji srpski desni bek ali m i nije čudno što se pre odlučio za drugoligaša u Švajcarskoj nego za Zvezdu! Razlog je taj što Boranijašević vrlo dobro zna da bi u Zvezdi grejao klupu kod Milojeviča, jer bi morao biti zamena njegovom ličnom ljubimcu Stojkoviču, koji je inače nizak, spor i debeljuškast! Naravno, Stojković je svima pokazao kakva je klasa igrajući u grupnoj Fazi LŠ! I što je najgore taj će nam ponovo igrati u kvalifikacijama za Evropu, najesen i nosiće kapitensku traku! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
    • Al si ti momak puko… ti si našao da pričaš kakav je stojković igrač i da uporedjujes njega i boranijasevica?? Daj bre ako ti je drug ili nešto nemoj da lupetaš ovde molim te… ne piši gluposti …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter