0
Evropske lige

‘TURSKA BOMBA’: Miloš Jojić dobio ‘saigrača zvezdu’ i to za siću – Robinja!

Objavljeno: 05.01.19 u 16:22

Ovo je Brazilcu osmi klub u karijeri, a drugi u Turskoj.

Upravo je Sivaspor poslednji za koji je nastupao pred ovaj transfer.

Od danas je Robinjo i zvanično novi fudbaler Istanbul Bašakšehira pošto je predstavljen u tom klubu. Ugovor je potpisan na godinu dana uz opciju produžetka na još toliko, dok je Sivas od ovog transfera zaradio dva miliona evra.

Odigrao je dobru polusezonu u Sivasporu Brazilac i postigao osam pogotaka, podsetio na dane kada je bio među najboljima na planeti i zaslužio interesovanje većih klubova. Istanbul Bašakšehir je trenutno prvi u Turskoj sa sedam bodova više od Trabzonspora i pretendent na titulu.

U ovoj ekipi sem Miloša Jojića igraju poznata imena kao što su Gael Kliši, Emanuel Adebajor, Eljaro Elija, Arda Turan, Aurelijen Čeđu, Gokan Inler

– Moj najveći cilj ovde je da budem šampion. Saigrači su me odlično primili, kao i trener i stručni štab, tako da sam veoma srećan što sam postao deo ove porodice, poručio je na promociji Brazilac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter