0
Domaći fudbal

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

LEP POVOD: Zvezdaši delili deci paketiće u Kraljevu (FOTO)

Objavljeno: 05.01.19 u 15:42

Veliki dan za školu fudbala ‘Bubamara’ uveličala su trojica prvotimaca šampiona Srbije, čiji je domaćin bio trener Bojan Spasojević.

Dva dana pre Božiča u Kraljevu je 1991. godine osnovana prva fudbalska škola ‘Bubamara’ na čijem je čelu čuveni trener Đorđe Koković iz čije ‘fabrike’ su izašli brojni asovi iz ovog dela Srbije.

Na današnoj svečanosti obeležen je 28. rođendan uspešnog kolektiva, koji su svojim prisustvom uveličali i igrači Crvene zvezde.

Paketiće naslednicima podeli su Branko Jovičić, Milan Jevtović i Marko Gobeljić, koji su pored slikanja za uspomenu delili i autograme. Neki novi asovi su ih dočekali sa aplauzima i oduševljenjem sanjajući da jednog dana budu u njihovim ulogama na glavnoj pozornici u Srbiji i kasnije Evropi.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pored odmora do 10. januara, trio zvezdaša je došao da uveliča lepu svečanost, a pravi domaćin je bio trener u ‘Bubamari’, nekadašnji kapiten Čukaričkog sa Banovog brda Bojan Spasojević.

Lepo, nema šta… Da se pamti i ponovi za dve godine, kada sledi obeležavanje tri decenije postojanja.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter