0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POSTAO LJUBIMAC: Navijači u Francuskoj izabrali Srbina za najboljeg igrača prvog dela sezone

Objavljeno: 04.01.19 u 17:07

Odličnim igrama defanzivac je kumovao uspesima tima u Francuskoj, a stiže mu podrška fanova posle operacije kolena.

Nema dileme da je Lens kupovinom Aleksandra Radovanovića letos od Vojvodine napravio pravi posao, a zahvaljujući defanzivcu došlo se do brojnih pobeda za vrh tabele sa ciljem da u narednoj godini usledi selidba u elitni rang Francuske.

Na klupskom sajtu navijači su glasanjem izabrali Srbina za najboljeg igrača prvog dela sezone sa 32 procenata (222 glasa), a iza su se našli Valid Mesloud (143) i Fabian Kontineze (122).

Od dolaska je bivši član OFK Beograda, Mačve, Spartaka i Vojvodine pokazao ogroman potencijal i postao standardan u odbrani. Pet puta je bio izabran za igrača kola i bio je najbolji u mesecu septembru. Drugi klubovi su počeli da se raspituju za Radovanovića, ali je štoper morao na prinudno bolovanje.

Usledila je povreda kolena i operacija posle koje sledi rehabilitacija, a prema procenama lekarskih eksperata Srbin će moći da nastavi sa igrama za žuto-crvene krajem marta i početkom aprila.

Uveliko traje oporavak pod komandom čuvenog doktora Martineza iz Liona, a podrška fanova ne izostaje sa ciljem da ljubimac ponovo bude deo bedema ispred gola Lensa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter