0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Danas je veliki derbi u Premijer ligi, Siti dočekuje Liverpul

Objavljeno: 03.01.19 u 08:50

Jedna utakmica po svojoj važnosti istakla se u odnosu na ostale.

Pored ove fudbalske, tu su i mečevi najeltinijeg košarkaškog takmičenja na ‘starom’ kontinetu.

U centru pažnje kada su u pitanju prenosi za danas je poslednja utakmica 21. kola engleske Premijer lige između Mančester Sitija i Liverpula. Ovaj derbi od velikog je značaja za oba tima i u mnogome bi mogao da reši pitanje ko će na kraju podići pehar. Prenos utakmice je na prvom kanalu Sport kluba od 21 čas.

Kada je u pitanju košarkaška Evroliga tu je prenos utakmice između Efesa i Bajerna od 18.30 časova na prvom kanalu Sport kluba. Od 20.45 na drugom kanalu iste televizije možete gledati meč Real Madrid – Makabi, a od 21.30 fudbaleri Reala će gostovati Viljarealu, a prenos je na trećem kanalu.

Televizija Arena sport za danas je pripremila dva prenosa druge po rangu ABA lige. OD 18 sati na programu je meč iz Skoplja, gde MZT dočekuje Primorsku, dok 20 sati u Sarajevu Spars igra protiv Lovćena, oba prenosa su na drugom kanalu ove televizije.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter