5
Evropske lige

FOTO: Twitter/Printscreen

‘KAO’ VEČITOM DERBIJU: Golim okom je delovalo da je lopta prešla celim obimom, ali je gol sistem rekao ‘NE’ (FOTO)

Objavljeno: 03.01.19 u 21:35

Sjajan derbi Premijer lige gledamo na ‘Etihadu’, a bliži golu bio je Liverpul, to jest Mančester siti je pogledala sreća.

U 18. minutu Mane je pobegao odbrani ‘građana’ i izašao je jedan na jedan sa golmanom Edersonom, ali je umesto mreže pogodio stativu. U nastavku akcije umalo domaći fudbaleri nisu postigli autogol, ali je Stouns po svemu sudeći bio brži od lopte.

Kada se pogleda snimak koji je u ravni sa gol linijom čini se da je lopta celim obimom prešla liniju, ali… Sat koji na ruci nosi sudija Tejlor se nije oglasio, tačnije to nije uradila gol tehnologija. Kasnije je video snimkom potvrđeno da lopta nije prešla celim obimom (1,2 cm je bila na liniji), tačnije njenim malim delom.

FOTO: Twitter/Printscreen

 

Podsetimo da je slična situacija viđena u srpskom 158. večitom derbiju kada je priznat gol Ričmonda Boaćija. U Srbiji nema gol tehnoilogije, te je odluku doneo glavni sudija Danilo Grujić na asistenciju pomoćnika iza gola Nenada Đokića.

0
0

5 Komentara

  1. E to je problem kod naskada uvedemo VAR za 100 godina onda ce sudiji da stane taj sat pa ce ciganija opet da pobedi ili iscupa bod, naci ce oni uvek nesto, pocevsi od doba miljanica pa sve do danas, jer to je ipak ponos srbije, de da oni budu iza partizana, pa gde to ima. Pa necemo valjda pratiti primer Skotske gde Rangers ispada u drugu ligu zbog ogromnih dugova itd..ali ko je Rangers..

    0
    0
    Odgovori
    • Ja garantujem da bi ti da nije ovog teksta i za ovu rekao da je usla 100%, tako da je jasno koliko si u pravu i ti i svi koji kao poremeceni tvrde da je usla ili nije usla 100%, a jednostavno je to nemoguce tvrditi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter