Vesti koje su obeležile današnji dan tiču se u najvećoj meri ‘večitih’ rivala.

Kao što je to bio slučaj i prethodnih dana i ovog ste na našem portalu mogli da pročitate specijalne praznične intervjue.


Vezista i jedan od najboljih igrača Partizana Danilo Pantić govorio je za HotSport o brojnim temama vezanim za njegovu karijeru, ali i aktuelnoj poziciji kluba iz Humske.

Takođe, i najbolji strelac Superlige Aleksa Vukanović govorio je za naš portal, a posebno je bila zanimljiva njegova izjava po pitanju prelaska u redove jednog od ‘večitih’ rivala.

Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je do novog tribl-dabla, a dobru rolu u porazu Kingsa imao je duo srpskih košarkaša.

Veliko priznanje stiglo je za golmana Crvene zvezde Milana Borjana, dok su i navijači crveno-belih dobili priznanje, i to veoma bitno. Danas se pojavio snimak jednog od najstandarnijih igrača tima Vladana Milojevića, a ono što je on rekao moglo bi da zabrine navijače tog kluba.

Košarkaši Partizana poraženi su na startu druge faze Evrokupa, dok su crveno-beli stigli do trijumfa. Navijači Zvezde na večerašnjoj utakmici poslali su snažnu poruku vezanu za situaciju na Kosmetu, a viđena je i lepa slika kada je u pitanju koreografija.

U jednoj, nama susednoj zemlji počeo je veliki obračun sa kladionicama, a njih nekoliko hiljada je prestalo sa radom u jednom danu.