0
Evropske lige

FOTO: Partizan.rs

‘TERA’ GA MURIJEL: Vlahović napušta Fiorentinu?

Objavljeno: 02.01.19 u 15:25

Mladi napadač po svemu sudeći mora da napusti Firencu i pokuša da se nametne u nekom drugom timu Serije A ili Serije B.

Stigao je Dušan Vlahović kao supertalentovani napadač iz Partizana u Fiorentinu. Posle šest meseci adaptacije premešten je u prvi tim. Jeseni za nama odigrao je 68 minuta za ‘ljubičaste’, dok je za mladi tim ‘viole’ u Primaveri odigrao dve utakmice, dao tri gola i jednom asistirao. To ipak nije bilo dovoljno da se i na zimu bori za svoje mesto pod suncem.

Naime, Fiorentina je na pozajmicu iz Sevilje dovela kolumbijskog napadača Luisa Murijela, a kako je mladi Đovani Simeone opcija broj ‘jedan’, Vlahović i Tero moraju da napuste ‘Artemio Franki’.

Sada se postavlja pitanje gde bi karijeru mogao da nastavi talentovani Srbin. Tačnije, Fiorentina ga neće prodati, već će pokušati da ovom uskoro 19-godišnjaku pronađe tim za ‘kaljenje’. Navodno, postoji interesovanje iz Serije A, mada kako prenosi ‘Korijere delo Sport’ realnija je opcija Serija B.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter