0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

LUDA UTAKMICA: Benfika sama sebe porazila sa dva autogola, Živković ‘asistirao’ u nokautiranju golmana (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.19 u 23:59

Fudbaleri Benfike doživeli su večeras poraz i to ne bi trebalo da bude ništa epohalno.

Međutim način na koji je do toga došlo je nesvakidašnji.

Ova godina nije počela na najbolji način za igrača najtrofejnijeg kluba u Portugalu. Oni su na startu poraženi na gostovanju od Portimonensea sa dva gola razlike. Ono što ovaj poraz čini još bolnijim je činjenica da su oba gola bila delo igrača Benfike i to u prvom poluvremenu.

Prvo je Ruben Dijas nakon samo 12. minutua od početka utakmice nakon centaršuta, sa peterca nespretno pokušao da izbaci loptu, ali ju je vratio ka svom golu, te pravario golmana Vlahodimosa.

Nakon nešto manje od pola časa igre kada je golman Benfike nespretno odregovao, prebacio ga je igrač domaćeg tima, a loptu je u svoj gol ugurao Žardel.

Do kraja utakmice da ovaj ‘košmar’ bude potpun kada su gosti u pitanju potrudio se Žonas koji je isključen nakon udaranja protivničkog golmana nogom u glavu. Naime, on je nakon centaršuta Andrije Živkovića loše procenio let lopte i umesto nje udario golmana.

Srpski internacionalci Andrija Živković i Ljubomir Fejsa svih 90 minuta su proveli na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter