4
Domaći fudbal

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Arapi presreli Degeneka i pitali da li dolazi u Al Hilal, odgovor je zabrinuo Delije (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.19 u 17:50

Štoper Crvene zvezde dao je nagoveštaj da ipak postoji šansa da napusti Ljutice Bogdana već ove zime.

Izgleda da je najviše interesenata za Zvezdine štopere ove zime, budući da je posle Vujadina Savića i Miloš Degenek pod znakom pitanja hoće li ostati ili otići sa ‘Marakane’.

Interesovanja ima, o tome je HotSport već pisao, a sada smo dobili i malu potvrdu u vidu spontane izjave Degeneka kada su ga Arapi presreli i pitali da li će se vratiti.

Degenek je, naime, sa reprezentacijom Australije boravio u Dubaiju, gde je i dočekao 2019. godinu, ali i sa predstavnicima Al Hilala pregovarao o potencijalnom transferu.

Upitan da li će potpisati za Al Hilal, Degenek je odgovorio:

– Ništa još nije gotovo, ali videćemo – rekao je Miloš Degenek.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Sa 23 god u kinu? To je kraj karijerr lpja je tek pocela..mmogp je bolja druga liga spanike ili ialije.,tu svi jaci prvo traze pojacanjasrn

    .

    0
    0
    Odgovori
  2. Miloše najavi im svoj dolazak… Ali tek za jedno 15 godina … Sada duplu krunu i neka nas se plaši ponovo Evropa ostani u zvezdi jos koju godinu dve tri…. Ma ne postoji lepši osećaj nego igrati u zvezdi…. Nije sve u lovi a i mesto ce ti biti za koju godinu u neku ligu petice…. Realno tek si nam došao nije red da nas napustis barem jos tri sezone..

    0
    0
    Odgovori
    • Nek ide za 3 milke. Pa ko će da tolke pare za rupu od igrača? Direktan krivac za čak 5 golova. Posle Rodića i Stojkovića najgore ocenjeni igrač u stranim medijima (L ekip, Koriere dela sera, 24 h, Shpigll, Picolo sport, SN, bbc…), ma haos.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter