0
Domaći fudbal

ANIČIĆ: Što sam duže tu, na ‘krovu’ je pozitivnija energija

Objavljeno: 31.12.18 u 10:59

Bliži se nova godina, nove želje i novi momenti koji će se pamtiti.

Dragan Aničić je pre dva meseca seo na klupu „Zmajeva“, sa Voždovcem je imao dinamičnu sezonu, nova godina će doneti neki novi Voždovac.

– Moje impresije prilikom dolaska u klub su veoma pozitivne. Funkcionisanje kluba je za čistu desetku, a odnosi među zaposlenima i igračima su perfektni. – započeo je Aničić.

– Sve što sam očekivao od kluba se i ispunilo. Prijatno se osećam u Voždovcu i što sam duže vreme na “krovu”, sve je veća pozitivna energija.

Jesenja sezona i jeste i nije bila za priču:

– Stanje u ekipi nije bilo sjajno, ali napravili smo određeni pomak u pozitivnom smislu. Igra na terenu je bila odlična, ali rezultati je nisu pratili. Nisam od ljudi koji traže alibi u rezultatima, ali očekujem veći uspeh i bolji plasman na proleće. Isključivo se bavimo fudbalom i verujemo u ono što radimo. – naglasio je šef stručnog štaba Dragan Aničić.

– Nisam mađioničar, ali na dobrom smo putu da ostvarimo bolji plasman u drugom delu sezone. U godinu dana Voždovac je ostao bez Popovića, Ivkovića, Filipovića, Putinčanina, Gajića, Georgijevića, svi oni su bili nosioci igre, trebalo je vremena da zamene uđu u sistem i da se nadomesti njihov odlazak. Dolazi nam prelazni rok i tražićemo igrače za pozicije na kojima je nophodno da se pojačamo, ali i da dovedemo igrače koji mogu da materijalizuju sve što napravimo u toku igre, odnosno igrače sa odličnim realizatorskim sposobnostima. Na proleće očekujem Voždovac koji će imati agresiju i čvrstinu u igri. Voždovac će biti prepoznatljiv i po igri i po disciplini na terenu, a i rezultati će biti bolji.

– Očekuju nas odlični uslovu u Beogradu za sprovođenje priprema, zatim se selimo u Tursku. U traženju protivnika insistirao sam na jakim ekipama, jer samo tako možemo da napredujemo. Ne bežimo od pobeda i nema alibija u tim utakmicama. I na prijateljskim mečevima ćemo ići da napravimo dobar rezultat, jer imamo visoke ambicije. Hoćemo u tim susretima da vidimo pravu sliku tima i gde je naš nivo u poređenju sa jakim svetskim ekipama. Cilj priprema i jeste da vidimo šta nam je potrebno u nastavku sezone. 

30.01. VOŽDOVAC – LEH (Poljska)
02.02. VOŽDOVAC – SONDERJISK (Danska)
04.02. VOŽDOVAC – ŠONAN BELMARE (Japan)
06.02. VOŽDOVAC – POHANG STILERS (Koreja)

Voždovac je do 9.1. na pauzi, onda se šire krila, u međuvremenu slede novogodišnji praznici, kao i želje:

– Želim Voždovcu pune tribine. Uveren sam i da će Voždovac nastaviti poštenim putem kojim je krenuo, jer je put dobar. Želim i dobar fudbal koji krasi „Zmajeve„. Svim navijačima želim puno sreće i zdravlja i da se još više radujemo zajedno novim pobedama. Svim ljubiteljima fudbala želim uspešnu i srećnu Novu godinu, kao i Božićne praznike. – rekao je Dragan Aničić .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter