4
Domaći fudbal

TURCI SE PREDOMISLILI: Ništa od miliona za Savića, hoće li štoper ostati u Zvezdi?

Objavljeno: 30.12.18 u 17:24

Kako turski mediji javljaju, Trabzon se dogovorio sa igračem – ali ne i sa klubom.

Navodno problem je obeštećenje za kapitena Crvene zvezde.

Činilo se da je sve završeno i da će Savić pojačati turski tim, a Zvezda inkasirati milion evra. Međutim, turski mediji pišu da su čelnici Trabzona ipak rešili da umanje ponudu. Početna je bila 450.000 evra, ali ona nije zadovoljavala prvaka Srbije, te je turski tim ponudio 750.000 evra.

Vujadinu Saviću na leto ističe ugovor, a kako nije dogovoren produžetak saradnje, crveno-beli rizikuju da ne zarade ništa na štoperu koji bi mogao da ode bez obeštećenja.

0
0

4 Komentara

  1. Pa i tebi da je otac u upravnom odboru zvezde ne bi bila vazna analitika.pa on nije dozvolio da se dovede stoper da bi mu sin igrao.zvezda nije igrala nikad sporije,a i ovaj milunovic je ista prica.samo ogromna sreca i uzasan tim partizana su doveli do ovog laznog prikaza stanja u junu ako dobijemo i botocani razbice nas

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebaju nam mnogo brži igrači odbrane! Jako je to lošre izgledalo u LŠ! Sa ovakvim sporaćima u odbrani nismo bili konkurentni nikome u LŠ! Za neverovati je da mi navijači to vidimo, a oni koji vode Zvezdu, ni reč nisu progovorili o sporostii naše odbrane! Čemu Milojeviću služi sistem za analitiku fizičkih mogućnosti igrača, kada mu dobijeni rezultati ničemu ne služe?! Jer da Milojeviću nešto znače dobijeni rezultati testiranja igrača, ne bi mu igrali četiri najsporija igrača u Zvezdi: Stojkovioć, Savić, Milijaš i Ebesilio!

    0
    0
    Odgovori
  3. Grupna faza LŠ, daje najbolje ocena igara bilo kojeg igrača! Realno, Savić se nije proslavio u LŠ, kao ni Stojković! Katastrofalna gol-razlika od 5:17, sve govori! Gde oni mogu otići?! Samo mo u Koreju, drugu ligu Kine ili zemlje bivšeg SSSR-a! To je njihova realnost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter