0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FRANCUZI OPTUŽUJU, BARSELONA NEGIRA: Rabio bi mogao Katalonce skupo da košta!

Objavljeno: 30.12.18 u 16:15

Priče o prelasku Adrijena Rabioa u Barselonu glavna su tema među medijima širom Evrope, a nakon današnjih informacija čini se da bi situacija mogla uskoro da eskalira, bar kada su odnosi Katalonaca i Pari Sen Žermena u pitanju.

Dva kluba ionako nisu u „ljubavi“ nakon što je Pari Sen Žermen doveo Nejmara za 222 miliona evra, što u Španiji nisu baš najbolje prihvatili, a priliku za revanš videli su u „otimanju“ Rabioa.

Ipak, francuski mediji su Katalonce optužili za vrbovanje i pokušaje da Rabioa ubede da potpiše ugovor sa Barselonom kao slobodan igrač, kako bi PSŽ ostao bez obeštećnja. Tim povodom Barsa je objavila saopštenje:

– Dva kontakta dogodila su se u avgustu i prošle nedelje. U oba slučaja, kontaktiran je menadžment PSŽ-a u cilju pregovora zbog interesovanja povodom transfera Andrijena Rabioa. Barselona se uvek trudi da funkcioniše transparentno u svojim pregovorima sa Pari Sen Žermenom i svim ostalim klubovima. Ovom prilikom odbacujemo tvrdnje o postojanju bilo kakvog dogovora sa fudbalerom PSŽ-a Adrijenom Rabioom, istakli su Katalonci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter