0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ERUPCIJA ODUŠEVLJENJA: Duško Tošić napušta Guangžu, sledi veliki povratak?!

Objavljeno: 30.12.18 u 23:59

Do realizacije ovog transfera moglo bi da dođe uskoro.

Srpski internacionalac Duško Tošić mogao bi već u prvim danima naredne godine da pronađe novi klub.

Loše igre i rezultati koji nisu u skladu sa ambicijama kluba iz prestonice Turske navele su čelnike da krenu u potragu za pojačanjima. Tako bi nakon što je pre sedam meseci napustio Bešiktaš i prešao u redove kineskog Guangžua R&F, Srbin mogao ponovo da obuče crno-beli dres. Nema lošu sezonu defanzivac iza sebe, on je za klub koji vodi Dragan Stojković imao 17 nastupa, a upisao je i po gol i asistenciju. Međutim, u tom klubu pored njega od stranaca nastupaju i Eran Zahavi, Žunior Urso i Renatinjo, a kako je broj stranaca ograničen na tri, dodatni je to razlog da se Tošić vrati na ‘stari’ kontinent.

FOTO: STARSPORT

Ovakav rasplet situaciji mogao bi da pogoduje obostrano, a čelnici turskog kluba već su krenuli u ‘lov’ na defanzivca. Tošić je letos za četiri i po miliona evra prešao u redove kineskog kluba, a plata koja prema spekulacijama iznosi skoro šest miliona evra na godišnjem nivou ne bi trebalo da bude problem njegovom bivšem klubu. Ukoliko se on vrati u Istanbul, Gari Medel i Domagoj Vida najverovanije će spakovati kofere i potražiti novi angažman.

Tošić je letos potpisao trogodišnji ugovor sa klubom čiji je trener legendarni Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter