4
Domaći fudbal

VISOKE AMBICIJE IVICE TONČEVA: Želimo duplu krunu!

Objavljeno: 29.12.18 u 12:45

Prvi čovek niškog Radničkog Ivica Tončev kratko je odgovorio na otrovne strelice koje je iz Humske 1 ka Nišu uputio kapiten Partizana Vladimir Stojković.

U intervjuu za jedan beogradski portal nekada prvi čuvar mreže „Orlova“ govorio je o lošoj polusezoni Partizana, a nije propustio priliku da potkači večitog rivala i drugoplasirani Radnički. Stojković u datoj izjavi pogotovo je bio oštar ka Nišlijama.

Ivica Tončev dao je kratak komentar na izjavu Stojkovića.

–Šta ima da komentarišem golmana na zalasku karijere. To je ispod mog nivoa. Trebalo je da zovete trenera i golmana mog kluba – rekao je Tončev i dodao:

Stojković je poznat po tome da često menja mišljenje, kaže nešto, a onda se izvinjava. Ko zna, možda se izvini za ovo što je rekao o Radničkom, pa bolje tad da me zovete. Svi znamo šta ja problem tog kluba. Bilo bi bolje da svako gleda svoja posla. Mi smo sada na odmoru. Nastavljamo sezonu 9. januara.

Trenutno je Radnički na drugom mestu Superlige, a Tončev najavljuje da se Radnički neće zadovoljiti drugom pozicijom!

–Što drugo mesto? Moja ambicija su oba trofeja. Ne razumem klubove koji počinju sezonu i kažu da im je cilj opstanak. Što se onda takmičiš? Možda nekima izgleda smešno ovo što sam rekao, ali idemo na prvo mesto u Superligi– završio je Tončev

0
0

4 Komentara

    • sve što je obećao ostvaruje, tako da će tvoji blizanci ići kod kinaca, a moj radnički biće ono što treba i zaslužuje! idemo realeeee

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter