1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBLAČI CRVENO-BELI DRES: Napadač koji je bio velika želja Zvezde pojačava Olimpijakos

Objavljeno: 29.12.18 u 13:29

Beogradski crveno-beli želeli su da ovog igrača vide u svojim redovima.

Argentinski napadač Franko Soldado tokom letnjeg prelaznog roka u više navrata dovođen je u vezu sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Čelnici srpskog šampiona bili su rešeni u nameri da ovog momka dovedu, ali nisu uspeli da pronađu zajednički jezik sa njegovim klubom, Sante Feom oko otkupne cene ili barem pozajmice. Licitiralo se tada ciframa, ali nije bilo one po meri njegovog kluba. Ipak, snažni napadač bi već u januaru mogao da dođe u Evropu.

Kako prenose grčki mediji, Olimpijakos je u završnim pregovorima oko dovođenja ovog momka. Uprava kluba iz prestonice Grčke ima u mnogome lakšu situaciju, jer je Soldado odbio da produži ugovor, pa bi tako za oko milion evra trebalo da zaduži opremu novog kluba.

(VIDEO:YouTube/FútbolGV)

0
0

1 Komentara

  1. Nije sve još gotovo! Posle godinu dana koje Soldano bude proveo na tribinama Karaiskakija, Zvezda će ga uzeti za male pare! Isto kao i Bena! Naravno, ako „supermen iz Feketića“tada i dalje bude na Andrićevom vencu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter